PERNILLE HEMPSALL​

MENNESKER

RESET   YOUR NERVOUS SYSTEM & QUIET THE MIND

Du vil mærke hvordan roen breder sig efterhånden som dit nervesystem slapper af. Dine tanker bliver fjernere for til sidst at forsvinde. Det er her du mærker hvad det vil sige at være i flow.


BALANCE   YOUR MENTAL & EMOTIONAL WELL-BEING

Du kommer ned i de dybere lag af din psyke og arbejder med forskellige aspekter. Det kan være udfordringer med angst, uro, sorg, depression, vrede, tvangstanker, hjælpeløshed mm som forhindrer dig i at leve det liv du ønsker. Det kan også være ting som kreativitet, motivation, ting du gerne vil opnå, manifestere osv.


BOOST   YOUR PHYSICAL BODY & ORGANS 

Du booster immunsystemet og hormonsystemet, forbedrer søvn, sænker blodtryk, mindsker smerter, øger din energi og meget mere.


AWAKEN   THROUGH YOUR INNER BODY 

Du kan ved at arbejde med dine sanser og din indre krop få adgang til den dimension, som er fundamentet for alt som eksisterer. For dem der er klar til at gå dybere og udvide deres bevidsthed er det en fantastisk måde at arbejde med sig selv.. Denne form for arbejde kræver meget og har ofte et fysisk udtryk, som til tider kan være meget intenst. Dette er for dig som er READY TO GO BEYOND.Behandling foregår på klinikken

Ordrupvej 76A - 2920 Charlottenlund

En session varer 60 min

Pris: 600kr - betales kontant eller med MobilePay.