PERNILLE HEMPSALL​

HESTE

LYDTERAPI 

Heste, og dyr i det hele taget, er med deres sensitive natur meget åbne og tager utrolig godt imod denne form for behandling. De har samme fordele af behandling som mennesker på både det fysiske, psykiske, følelsesmæssige og spirituelle plan. De har i det hele taget meget lettere ved at give slip og det bevirker at de slapper mere af, de får mere energi på den gode måde, deres flight/freeze-reflex aktiveres ikke så nemt, de restituerer hurtigere og er langt mere åbne for at lære nye ting.


Selvom heste lever på et andet plan end os, dvs. uden et filter som konstant påvirker deres tanker og følelser, så er de påvirkede af deres fortid, deres omgivelser og de mennesker der er omkring dem. Traumatiske oplevelser og negativ energi fra omgivelserne sætter flere og flere spor (ar) i energifeltet og resulterer i blokeringer, som med tiden hobes op og ultimativt manifesteres i form af diverse symptomer og sygdom i både krop og sind. Jeg arbejder i energi-feltet, hvor jeg løser op for de blokeringer, som forstyrrer det naturlige flow af energi og som er altafgørende for hestens sundhed på alle planer.

Når jeg kommer ud til din hest skal vi stå et sted, hvor der er stille, så den kan slappe af. Den må gerne være i dens boks, men ikke på en travl staldgang. Er din hest i løsdrift skal vi kunne stå et roligt sted, evt. på en lille fold. 

Efter behandling skal din hest have fri resten af dagen, så den kan slappe af og tage imod på optimal vis.


Jeg anbefaler at der gives 2-4 behandlinger med ca. en uges mellemrum. Herefter er det forkselligt om der er brug for flere behandlinger og hvor lang tid der går imellem. Nogle heste har kun brug for en booster indimellem.


Jeg kører i en afstand af ca. 15km fra Hørsholm

En session varer 30-45 min. an på hestens behov

Pris: 600kr - betales kontant eller med MobilePay inden behandling